Kinderboek

Kinderen en lezen, ze kunnen er eigenlijk niet vroeg genoeg mee beginnen.Kinderboeken.

Het zal beginnen met voorlezen. Wij kunnen u helpen aan het juiste leesboeken voor iedere leeftijd. Als kinderen het lezen hebben ontdekt gaat er een wereld voor ze open. Lezen hoeft niet saai te zijn en zeker niet met ons assortiment kinderboeken.

Wij verkopen boeken voor kinderen van 0 tot en met 14 jaar. We werken samen met meerdere vooraanstaande Nederlandse en Belgische kinderboekenuitgeverijen.

Meerdere malen per jaar vernieuwen wij ons assortiment. Op deze pagina laten we u graag een selectie zien van bijzondere boeken of boeken rondom een thema ( kerst, kinderboekenweek, sinterklaas etc.)


Kinderboeken uitgelicht

 • Het raadsel van alles wat leeft - Gouden Griffel

  Het raadsel van alles wat leeft - Gouden Griffel

   

   

   

   

  Jochem Myjer – De Gorgels

  Het eerste kinderboek van Jochem Myjer!

  De Gorgels
  Melle werd wakker. Niet door de regen die op de ramen tikte. Ook niet door de wind die buiten een fluitconcert gaf. Hij werd wakker omdat hij voelde dat hij niet alleen was. Langzaam opende hij zijn ogen. Zonder te bewegen keek Melle naar rechts. Door een kier in het gordijn zag hij de maan. Die leek op een koek waar iemand een grote hap uit genomen had. Melle draaide voorzichtig zijn ogen naar links. Toen zag hij het.
  Melle moest zijn best doen om niet te schreeuwen.
  ER ZAT IETS OP DE RAND VAN ZIJN BED!

  – voor kinderen vanaf zes jaar – €13.99

   
 • Kinderboeken van Koudumer auteurs!

  Kinderboeken van Koudumer auteurs!

   

  Op advies van de werkgroep It Fryske Berneboek wordt ‘In nije heit’ van Thys Wadman, met illustraties van Gerrit de Jong en uitgegeven door Afûk, voorgedragen voor de IBBY Honour List 2016 (in de categorie Friestalige auteurs).

  Wat doe je als je vader heel andere belangstellingen heeft en zich ook niet interesseert voor jouw hobby’s? Gerke lost dit op door voor zijn verjaardag een nieuwe vader te vragen. Maar als die wens wordt ingelost, blijkt dat toch minder goed te vallen dan hij gedacht had. Aan het slot staat hij dan ook met lege handen: de vervangende vader is weg en ook zijn eigen vader is verdwenen. Een intrigerend boek.

  'Stippen' van Henriëtte Hemmink is het verhaal van een meisje dat worstelt met haar autistische stoornis. ‘Soms ben ik onrustig. Vooral als mensen met me gaan praten. Soms geef ik antwoord. Als ik snap wat ze bedoelen.’ Laura zit in groep acht en heeft het niet naar haar zin op school. Haar vriendinnen Zara en Wietske zijn aardig, maar soms kan ze hen niet uitstaan. Ze blijven maar praten, giechelen en vragen stellen over vriendjes. Laura is het liefst alleen met haar piano. Totdat Lennert haar erg leuk lijkt te vinden.

   

   

contact 
Wilt u meer informatie over een boek of wilt u een boek bestellen. Neem gerust contact op.
Wat we niet hebben kunnen we bijna altijd voor u bestellen, zelfs een 24-uurs levering behoort tot de mogelijkheden.
 

Wilt u meer informatie over een boek of wilt u een boek bestellen. Neem gerust contact op.
Wat we niet hebben kunnen we bijna altijd voor u bestellen, zelfs een 24-uurs levering behoort tot de mogelijkheden.
 
 
 

Openingstijden boekhandel

Boekhandel Muizelaar
Hoofdstraat 10
8723 BH KOUDUM

Tel.: 0514 - 521294

Openingstijden:
Ma. 08:30 - 12:30 & 13:15 - 18:00
Di. 08:30 - 12:30 & 13:15 - 18:00
Wo. 08:30 - 12:30 & 13:15 - 18:00
Do. 08:30 - 12:30 & 13:15 - 18:00
Vr. 08:30 - 12:30 & 13:15 - 20:00
Za. 08:30 - 12:30 & 13:15 - 16:30

Zo. Gehele dag gesloten.

Route naar de boekhandel