Studio

Fotostudio

Wij hebben een professionele fotostudio speciaal ingericht voor portretfotografie. Met speciale lichtfilters kunnen wij een optimaal natuurlijk resultaat bereiken. 

Onze  studio wordt daarnaast gebruikt voor het maken van pasfoto's. Uw pasfoto's zijn direct klaar omdat we gebruik maken van de geavanceerde fotoprinter. Dankzij het systeem dat wij gebruiken kunnen wij dus razendsnel pasfoto's maken en aanpassen zodat ze voldoen aan de eisen voor officiële pasfoto die gebruikt worden voor paspoort, rijbewijs of identiteitskaarten.

 

Lees alle informatie waaraan een pasfoto moet voldoen 

 

Fotoservice

U kunt uw digitale foto's direct bij ons laten afdrukken. Klaar terwijl u wacht, in drie verschillende formaten,van uw geheugenkaart, cd of usb. Het is ook mogelijk de fotobestanden op cd te zetten en met de fotoprinterzijn verschillende bewerkingen mogelijk. Natuurlijk kunt u ook  fotorolletjes bij ons laten ontwikkelen.

Verder verzorgen wij natuurlijk  fotowerk als foto van foto en retouche. Vergrotingen en afdrukken op canvas behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Laat je persoonlijke foto of plaatje meteen in het lijstje van je keuze zetten en je hebt een kant en klaar cadeau voor jezelf of voor iemand anders. In onze winkel vindt u een uitgebreid assortiment aan lijsten in kunstof of hout. Wij lijsten uw foto's professioneel in. Vraag naar de mogelijkheden of kies  voor een antwoord via ons contactformulier.

fotostudio spijkerman

panasonic

fotostudio spijkerman

panasonic

Wilt u een afspraak maken?

We bespreken uw wensen en maken concrete afspraken.
Zo zorgen wij samen voor een professioneel resultaat en u weet van te voren waar u aan toe bent.

Spijkerman Fotografie

Adres:

Hoofdstraat 10
8723 BH KOUDUM

Tel.: 0514 - 521294


Route naar de fotostudio