Mijn foto's

Voor al uw foto's in Friesland en omstreken ben ik beschikbaar.  Van het maken van een sfeervolle bruidsreportage , foto's van uw bedrijf of product,  tot  het maken van actie foto's op de sportvelden of tijdens evenementen. 

Ik werk volgens een persoonlijke aanpak waarin u altijd centraal staat en probeer uw wensen zo goed mogelijk fotoprofessioneel te vertalen. En met ruim 15 jaar ervaring kan ik u een goed fotoadvies geven.

Wat kunt u van mij verwachten?

  • Een flexibele inzet, ik ben niet formeel maar wel fotoprofessioneel.
  • Ik lever u  na afloop van de fotoshoot standaard een DVD of verzamelafdrukken met de foto's . Dit geeft u maximale vrijheid  ten aanzien van uw keuze en van het gebruik. Geen rechten issues dus.
  • De gewenste foto's kunt u bij ons op diverse materialen laten afdrukken. En ik kan de foto's voor u in lijsten.
  • En wilt u een fotoalbum? Geen probleem, ik lever top fotoalbums van groot tot klein.

Wat anderen zeggen ...

René Spijkerman een professionele en betrouwbare fotograafEen fotograaf, die met liefde voor zijn vak de essentie van ons Beeldhouwcentrum en Kunstcafé weet vast te leggen. Een vakman met wie het prettig samenwerken is.
 
 
Herma Bovenkerk
Directeur Beeldhouwcentrum en Kunstcafé BeiMei
René is een fotograaf die prima je eisen en wensen kan vertalen in een foto. Hij maakt al jarenlang de foto's voor ons. Of het nu is voor web, print of een mailing, René regelt het! En daarbij is hij bijzonder flexibel als wij een beroep op hem doen
 
 
Willem Folkerts
Waterspoor B.V.
 

Wilt u een afspraak maken?

We bespreken uw wensen en maken concrete afspraken.
Zo zorgen wij samen voor een professioneel resultaat en u weet van te voren waar u aan toe bent.

Spijkerman Fotografie

Adres:

Hoofdstraat 10
8723 BH KOUDUM

Tel.: 0514 - 521294


Route naar de fotostudio

Wat anderen zeggen ...

"René Spijkerman een professionele en betrouwbare fotograaf. 
Een fotograaf, die met liefde voor zijn vak de essentie van ons Beeldhouwcentrum en Kunstcafé weet vast te leggen. Een vakman met wie het prettig samenwerken is."

"René is een fotograaf die prima je eisen en wensen kan vertalen in een foto. Hij maakt al jarenlang de foto's voor ons. Of het nu is voor web, print of een mailing, René regelt het! En daarbij is hij bijzonder flexibel als wij een beroep op hem doen. "