Fotografie Spijkerman

Fotografie services

Voor al uw foto's in Friesland en omstreken ben ik beschikbaar. Van het maken van een sfeervolle bruidsreportage , foto's van uw bedrijf of product, tot het maken van actie foto's op de sportvelden of tijdens evenementen.

familie- en groeps foto Leg uw familie vast op beeld en laat mij uw groepsfoto maken. Jaarlijks maak ik vele groeps - en familiefoto's op uiteenlopende locaties.
portret Ik in mijn fotostudio ben in staat met uitgebalanceerd licht de mooiste portretfoto's te maken. Natuurlijk kan dit ook op een eigen locatie.
 
bruidsreportages Op deze bijzondere dag willen jullie tot in lengte van dagen met plezier en met de juiste emotie op kunnen terug kijken Mijn taak is deze speciale dag op een bij jullie passende manier vast te leggen. Neem gerust contact op op jullie wensen vrijblijvend te bespreken.
pers & nieuws Een foto zegt meer dan duizend woorden. Het juiste moment vastleggen is een vak! Voor nieuwsfoto's ben ik beschikbaar in de hele regio Friesland
 

Wat anderen zeggen ...

René Spijkerman een professionele en betrouwbare fotograafEen fotograaf, die met liefde voor zijn vak de essentie van ons Beeldhouwcentrum en Kunstcafé weet vast te leggen. Een vakman met wie het prettig samenwerken is.
 
 
Herma Bovenkerk
Directeur Beeldhouwcentrum en Kunstcafé BeiMei
René is een fotograaf die prima je eisen en wensen kan vertalen in een foto. Hij maakt al jarenlang de foto's voor ons. Of het nu is voor web, print of een mailing, René regelt het! En daarbij is hij bijzonder flexibel als wij een beroep op hem doen
 
 
Willem Folkerts
Waterspoor B.V.
 

Wilt u een afspraak maken?

We bespreken uw wensen en maken concrete afspraken.
Zo zorgen wij samen voor een professioneel resultaat en u weet van te voren waar u aan toe bent.

Spijkerman Fotografie

Adres:

Hoofdstraat 10
8723 BH KOUDUM

Tel.: 0514 - 521294


Route naar de fotostudio

Wat anderen zeggen ...

"René Spijkerman een professionele en betrouwbare fotograaf. 
Een fotograaf, die met liefde voor zijn vak de essentie van ons Beeldhouwcentrum en Kunstcafé weet vast te leggen. Een vakman met wie het prettig samenwerken is."

"René is een fotograaf die prima je eisen en wensen kan vertalen in een foto. Hij maakt al jarenlang de foto's voor ons. Of het nu is voor web, print of een mailing, René regelt het! En daarbij is hij bijzonder flexibel als wij een beroep op hem doen. "